26.11.13

BADI


Ini badi aku,

Aku akan sangkut dengan makwe orang.

Ini badi aku dari dulu.
Bertahun-tahun single pun,
Berjuta-juta try pun,
Akhirnya ke makwe orang juga.

Cilaka.

24.10.13

6 jeww?


Peh, 6 entry je sepanjang tahun 2013?
Renggang betul hubungan aku dengan blog aku ni.

20.8.13

.


Cobaan, cobaan.

Ahhhhh!
Berapa bulan aku tak bukak ni?!


20.4.13

Terima Kasih NFA.


Kerana Johor Palsu, semuanya berakhir.
Tapi takpe.
Sebagai Macai Bolasepak, aku tetap steady.

#JohorPalsuTetapPalsu

14.2.13

Keputusan PRU13


Radiohead - Just

Dalam-dalam waktu aku baca Timeline fesbuk aku zaman 2010 dulu, aku ada terbaca komen dari Ali.
Dia bagitau ini videoklip Radiohead yang paling misteri.

Kalau nak diikutkan gerak bibir tuh, dia macam bagitau keputusan PRU13 akan datang ni.
Yang jatuh semua tuh kakitangan kerajaan.

8.2.13

Mark, jangan padam lagi.


Ada sebab aku sengaja tak unfriend kau kat fesbuk walaupun dah remove kau dari tuiter.
Di fesbuk aku taknak segala wallpost kita terpadam lepas aku unfriend kau.

Aku masih sayangkan kenangan tuh.
Bacalah balik, buka 'See Friendship'.
Mustahil kau tak tersenyum walaupun nipis.

Sayangnya kita pernah unfriends sekali,
dan wallpost dari mula kau aku add semuanya terpadam.
Aku taknak benda ni terjadi lagi.
Biarlah tiada apa lagi tinggal didalam raga hati,
kenangan ni kekal abadi.

Ya, moga molek saja bersamanya.
Jangan lupa Tuhan, sudahlah.

6.1.13

Sepatutnya lah.


Sepatutnya aku dah move on sebab dah nampak perangai sebenar kau.
Cuma aku degil.

1.1.13

20 13


Orait, cukuplah ni sebagai entry pembukaan 2013.

22.12.12

S O S


Bagi anda yang dapat baca entri ni, sila cari saya di Gombak!
Saya juga seperti anda, manusia yang masih hidup selepas meteor yang menghempas bumi pada 21.12.2012.
Mungkin hanya awak dan saya saja yang terselamat, sila cari saya!
Kita perlu bersatu untuk hadapi semua ni!

KIAMAT DAH MUNCUL!
KATA ORANG MAYAN BETUL!

20.12.12

Aku masih rocker, aku ok.


Macamane rocker pun aku, jatuh sebak tengok video ni.




Ahhhh, cilake!
Aku dapat feel video ni!
Ini agaknya perasaan bila dapat anak.